Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب نوزدهم ماه مبارک به عنوان نخستین شب قدر مردم مسلمان جهان با شور و حال ویژه ای در استان مازندران برگزار شد. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، امسال ماه مبارک رمضان در ایران اسلامی و خصوصا مازندران علوی تبار حال و هوای دیگری به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه امسال حال و هوای مساجد و اماکن مذهبی تبدیل به رزمایش کمک مومنانه برای نیازمندان شده و به صورت فرهنگی و اجتماعی بازگشایی نشده بوده است.

با اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا مساجد و تکایای استان برای احیای شب‌های قدر ضدعفونی و آماده سازی شده و در نخستین شب قدر اجتماع مردم شهرهای مازندران با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در کنار امامزادگان و بقاع متبرکه شور و حال وصف ناپذیری داشته است.

مردم شهرهای مرکزی مازندران که دیشب را در زیر هوای سرد و تا حدودی بارانی احیا کردند با شور و حال دلگیر از اینکه برخی از آنان بستگان و آشنایان خود را بر اثر شیوع ویروس کرونا از دست داده، غرق در اشک و ماتم شده بودند.

نجوای عاشقانه دلدادگان حرم امن الهی در شب قدر نوزدهم ماه مبارک رمضان علی رغم کمیت پایین برای حضور در مراسمات شب قدر نوزدهم ولی کیفیت خوبی به مراسم شب قدر داده بودند.

مردم مومن و نمازگزاران مساجد شهرهای استان که پس از مدت‌ها بازگشایی فضای روحانی مساجد را مشاهده کردند با چهره‌های اشک آلود از خدای متعال طلب مغفرت و بخشش و دعا برای زدودن سریع تر ویروس کرونا و بیماری را از جامعه کردند.

مراسم شب‌زنده‌داری شب قدر در مصلی جمعه بوشهر به روایت تصویرنجواهای عاشقانه ‌شب قدر مردم در مساجد و تکایای قم به روایت تصویرمراسم احیای نخستین شب قدر در استان کردستان به‌روایت تصویر

مراسم احیای شب قدر مازندران امسال در برخی مساجد محوری، جوار تکایا و امامزادگان ساری نظیر امامزاده یحیی و زین العابدن(ع) ساری برگزار شد و برپایی این مراسم طبق قرار ستاد ملی مبارزه با کرونا دو ساعته به پایان رسید.

حجت الاسلام سید جلال صالحی مدیر حوزه علمیه آیت الله صالحی شهرستان ساری در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در جوار مزار سید زین العابدن و امامزاده یحیی(ع) ساری با اشاره به بهره‌مندی بیشتر مردم از برکات شب‌های قدر گفت: مردم برای دوری از گناه و بلا باید با قرآن و احکام دینی قرابت بیشتری داشته باشند و قرآن را از مهجوریت در بیاورند.

وی با تقدیر از تلاش‌های مردم و نیروهای بسیجی و سپاهی برای برپایی رزمایش کمک مومنانه جهت کمک رسانی به نیازمندان در شرایط کرونا و ماه مبارک رمضان، افزود: در این شب‌ها باید استغاثه و دعا کرد و از پروردگار بخواهیم تا هر چه سریع تر این ویروس منحوس را از زمین ریشه‌کن کند.

این استاد حوزه با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی شیوع امراض در جامعه، دوری مردم از اعتقادات دینی و باورهای اسلامی بوده است تصریح کرد: مسئولان جامعه اسلامی باید به جای شعار دادن به فکر خدمت بی منت و دوری از ریا و نفاق در جامعه باشند.

انتهای پیام/681/ح

R41358/P1357/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان احیای شب شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه

به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند در همایش بزرگ گرامیداشت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ اظهار داشت: در سازمان جوانان زمانی که به هلال احمر آمدم ۴۶۰ هزار داوطلب داشتیم ولی اکنون به ۳ میلیون نفر رسیده است.

وی افزود: در قالب فعالیت تیم‌های یاس ۲۰ هزار خانوار توانمند شده و حتی کارآفرین شده‌اند و این به همت تیم‌های داوطلب و جوان است.

کولیوند ادامه داد: در سال‌های اخیر برای همه املاک هلال احمر سند تهیه و هر چه از هلال احمر برده بودند برگرداندیم. انبارهای امدادی را پر کردیم و امروز امدادگران همه بیمه شده‌اند و سعی می‌کنیم بیشتر به آنها خدمت رسانی کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد :۳۰۰ دستگاه آمبولانس و ۶۰۰ دستگاه خودروی نجات را از گمرک ترخیص کردیم که این خودروها به امید خدا وارد ناوگان خواهند شد. همچنین ۱۵۰۰ دستگاه دیگر را هم سفارش خواهیم داد که از آبان تا دی ماه آنها را تحویل خواهیم گرفت.

وی به فعالیت داروخانه‌های هلال احمر اشاره و بیان داشت: نمی‌گذاریم دارو در کشور کمبود باشد و کسی با نسخه‌اش دست خالی برگردد.

کولیوند در ادامه اظهار کرد: بهداشت، درمان و توانبخشی نیز قسمت دیگری از حوزه فعالیتی هلال احمر است که بازتاب آن را می‌توان در بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و درمانگاه‌های هلال احمر مشاهده کرد که روزانه نیاز دارویی و درمانی هزاران نفر از شهروندان را برطرف می‌کنند. در این عرصه مراکز درمانی خودگردان هلال احمر در خارج از کشور نیز فعال بوده و نام نیکی از ایران در جهان به جا گذاشته اند. در همین راستا به زودی مرکز درمانی هلال احمر در تاجیکستان نیز بازگشایی می‌شود.

رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد: هلال احمر به عنوان یک نهاد بشردوستانه تلاش می‌کند تا از آلام مردم حادثه دیده بکاهد که در این روزها مهم‌ترین مساله کمک به جنگ زدگان غزه است و تا کنون به کمک مردم ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی جمع آوری شده تا به دست مردم محاصره شده غزه برسد.

کد خبر 6100047

دیگر خبرها

  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • مازندران در دهه کرامت غرق در جشن و سرور می‌شود
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • ثبت بیش از ۸۴۹ هزار تردد طی تعطیلات اواسط اردیبهشت در محور‌های مازندران